logo-samandehi
طراحی منو رستوران، کافی شاپ و فست فود

طراحی منو رستوران، کافی شاپ و فست فود توسط مریم نازی طراح و گرافیست





طراحی منو رستوران، کافی شاپ و فست فود

.

.

  • کاربرد طرح: فلایر – منو رستوران / توزیعی
  • حوزه لجستیکی و جغرافیایی توزیع: استان گیلان
  • عنوان طرح: آشپزخانه صنعتی امیران
  • اجزای تشکیل دهنده طرح: لیست غذا – لوگو – توضیحات – مشخصات دسترسی و تماس
  • رنگبندی: الهام گرفته بر اساس فضای رستوران
  • مقیاس پذیری: منعطف
  • وحدت در میان عناصر: قابل قبول
  • سبک طراحی: کلاسیک
  • زمان صرف شده اجرا: کمتر از ۱۰ روز

طراحی منو رستوران، کافی شاپ و فست فود توسط مریم نازی.

 

صورت‌غذا یا مِنو (به فرانسوی: menu) در رستوران‌ها، بارها، کافه‌ها، چایخانه‌ها و غیره، لیستی است که از گزینه‌های موجود در رستوران که مشتریان می‌توانند غذای مورد پسند خود را از آن انتخاب کنند و سفارش بدهند..

رخی غذاخوری‌ها منوهای دسته‌بندی‌شده و جداگانه‌ای دارند مانند منوی اصلی، منوی سالادها، منوی دسر، منوی کافی‌شاپ و غیره. تهییه‌کنندگان غذا برای مجالس و محافل نیز منوهایی به نام منوی درخواستی آمده می‌کنند مانند منوی پرسنلی، منوی مهمانی، منوی تولد و غیره.

  1. شما می توانید به این طرح بر اساس سلیقه و نظر خود امتیاز دهید. برای اینکار در ذیل این نوشته ستاره هایی جهت امتیازدهی به طرح من گنجانده شده است. مرا یاری کنید تا برایتان بهتر باشم.
  2. شما می توانید نظرات انتقادی و پیشنهادی خود را در ذیل این نمونه کار به صورت مکتوب در بخش نظرات برایم ثبت کنید. مطمئن باشید همه را خوانده و در صورت نیاز به تمامی آنها پاسخ خواهم داد و توصیه های وزین شما را به کار خواهم بست.
  3. شما می توانید در صورتی که از این طرح خوشتان آمد توسط دکمه های اشتراک در جوامع مجازی که ذیل همین نمونه کار مشخص است آن را در صفحات خود در جوامع مجازی بانشر دهید.

موسسه مهندسی طراحی محنا

هشتگ‌ها :






یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (6 متوسط امتیازها: 5,00 از 5)
Loading...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *